Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Göreceksiniz ki bu tabaka erdemli nitelikli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

En yönlü fiyatı bulmanız karınin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en münasip yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha istanbul Yanggın kapısı fiyatları çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak aşağıda bucak düz illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda makul standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu strüktürnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page